Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Un festival și o aplicație pentru pescari
13.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 227

O asociație din Slatina accesează fonduri europene pentru a organiza un festival de pescuit și pentru a crea o aplicație care să le spună pescarilor care sunt locurile în care au șanse mai mari să prindă mult pește. Proiectul, dezvoltat în parteneriat cu Bulgaria, va fi lansat săptămâna viitoare, la Slatina.


 După un proiect ce vizează mobilitatea forței de muncă între România și Bulgaria, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina vrea să acceseze fonduri europene și pentru pescuit. Astfel, specialiștii de aici s-au gândit că ar putea organiza primul festival destinat pescarilor, eveniment ce ar urma să aibă loc în zona Dunării.

„Proiectul își propune ca în premieră, pentru zona de sud a țării, să asigure desfășurarea unui festival anual destinat pescarilor din regiunea transfrontalieră Romania-Bulgaria, precum și crearea primei aplicații pe mobil destinate pescarilor, pentru alegerea cu ușurință a celor mai bune locuri de pescuit”, au explicat reprezentanții Asociației pentru Dezvoltare Durabilă Slatina.
„AA Danube-Pescuit recreativ de-a lungul Dunării, Itinerarii piscicole danubiene" este numele proiectului cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul programului Interreg V-A România-Bulgaria. Prima ediție a festivalului va avea loc cel mai probabil în primăvara anului viitor, organizatorii fiind în căutarea unei bălți private cu administrator din zona Dunării, care să găzduiască acest eveniment.

festival pescari olt fonduri europene aplicatie pescuit
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019