Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 248 de cazuri de COVID-19 și încă un deces
01.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 991

O nouă zi în care au fost înregistrată o creștere semnificativă a numărului cazurilor de coronavirus în județul Olt. 248 este cifra raportată, astăzi, de autorități. Cele 16 persoane diagnosticate în ultimele 24 de ore sunt în cea mai mare parte contacți ai unor cazuri confirmate din Slatina, Coteana și Caracal, dar și persoane care s-au prezentat la spital cu simptome specifice bolii.


Crește bilanțul celor confirmați cu COVID-19 în județul Olt, cu încă 16 cazuri. Sunt persoane din Slatina, Coteana și Caracal, unii dintre ei contacți ai unor cazuri confirmate anterior, alții persoane care au prezentat simptome și au mers la spital. Astfel, numărul total al celor infectați cu virusul Sars-Cov-2 ajunge la 248. Dintre aceștia, 149 s-au vindecat, iar 88 sunt încă în spital. Tot astăzi, a fost înregistrat încă un deces, al 11-lea în rândul locuitorilor județului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Corabia, care avea și alte afecțiuni medicale.
În cazul celor aproape 30 de pompieri testați, după ce un coleg al lor din Scornicești a fost infectat de soacra sa, rezultatele sunt negative. Reprezentanții ISU Olt spun că instituția a luat toate măsurile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020