Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ninsori, viscol și polei în Olt
09.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1431

Se întorc ninsorile din noaptea aceasta. Agenția Națională de Meteorologie a emis astăzi o atenționare de ninsori, viscol și poliei, valabilă pentru toată țara.


Astfel, începând din această seară, de la ora 22 și până vineri, 11 ianuarie, ora 12.00, va fi iarnă în toată regula. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei. Informarea a fost transmisă către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din județul Olt, pentru a lua măsurile necesare, dar și către societățile care se ocupă de deszăpezirea drumurilor.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019