Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
MASCA DE PROTECȚIE, DIN NOU OBLIGATORIE
06.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2135

Purtăm din nou mască de protecție pe stradă. Aceasta devine obligatorie, începând de astăzi, în toate localitățile unde rata de infectare este mai mare de 6 la mia de locuitori. Măsura se aplică după ce ordinul comun al ministerului Sănătății și ministerului Afacerilor Interne va fi publicat în Monitorul Oficial.


Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, persoanele care desfășoară activități, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu cei cu care locuiesc.
La Slatina, rata de infectare este 9,39 la mia de locuitori. Cea mai mare rată de infectare este în acest moment la Făgețelu unde se înregistrează un indice de 14, 21. În trei localități din județ nu a fost înregistrat niciun caz de Covid. Este vorba despre Leleasca, Sîmburești și Vulturești.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021