Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Liber la bilete de tratament
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 235

Pensionarii sau persoanele asigurate care au nevoie de tratament balnear își pot achiziționa bilete la preț redus, de la Casa Județeană de Pensii. O nouă serie, cu plecare în stațiune în perioada 21- 24 aprilie, a fost făcută publică la sediul instituției. Mai mult de jumătate dintre biletele alocate județului se vor vinde „la liber”, pentru că nu au existat cereri din partea beneficiarilor, în stațiunile respective.


 Dacă aveți nevoie de tratament balenar și de relaxare, este perioada perfectă pentru achiziționarea unui bilet prin intermediul Casei Județene de Pensii. Ieri a fost afișată seria a V-a din acest an de bilete alocate județului Olt, iar din cele 46 de locuri, doar 21 au fost oferite deja celor care au solicitat sejururi în această perioadă.
Cele 25 de bilete nealocate se vând direct la ghișeu, în aceste zile, iar de pe 18 aprilie începe și vânzarea biletelor neachitate de cei care le-au primit, prin intermediul programului informatic.
Biletele nealocate pot fi cumpărate de pensionari, persoane cu handicap sau persoane asigurate, care au recomandare pentru tratament balnear, din partea medicului de familie, dar și o cerere depusă. Locurile în stațiune sunt distribuite în sistem informatic, având prioritate cei care nu au mai beneficiat de un bilet în ultimii doi ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018