Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liber la bilete de tratament
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 427

Pensionarii sau persoanele asigurate care au nevoie de tratament balnear își pot achiziționa bilete la preț redus, de la Casa Județeană de Pensii. O nouă serie, cu plecare în stațiune în perioada 21- 24 aprilie, a fost făcută publică la sediul instituției. Mai mult de jumătate dintre biletele alocate județului se vor vinde „la liber”, pentru că nu au existat cereri din partea beneficiarilor, în stațiunile respective.


 Dacă aveți nevoie de tratament balenar și de relaxare, este perioada perfectă pentru achiziționarea unui bilet prin intermediul Casei Județene de Pensii. Ieri a fost afișată seria a V-a din acest an de bilete alocate județului Olt, iar din cele 46 de locuri, doar 21 au fost oferite deja celor care au solicitat sejururi în această perioadă.
Cele 25 de bilete nealocate se vând direct la ghișeu, în aceste zile, iar de pe 18 aprilie începe și vânzarea biletelor neachitate de cei care le-au primit, prin intermediul programului informatic.
Biletele nealocate pot fi cumpărate de pensionari, persoane cu handicap sau persoane asigurate, care au recomandare pentru tratament balnear, din partea medicului de familie, dar și o cerere depusă. Locurile în stațiune sunt distribuite în sistem informatic, având prioritate cei care nu au mai beneficiat de un bilet în ultimii doi ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019