Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Invitați la mișcare pe gheață
17.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2446

Veste bună pentru slătinenii care îndrăgesc sportul pe gheață. Cu mic cu mare sunt așteptați la patinoarul artificial de pe strada Aleea Muncii, care începând de astăzi și-a deschis larg porțile.


 Singurul patinoar din Slatina, amenajat în aer liber în curtea corpului B al Colegiului Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, a fost deschis. Așa că slătinenii amatori de patinaj pe gheață își vor putea petrece timpul liber în cel mai plăcut mod.
Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina au suplimentat numărul de patine în acest an.
Startul la patinat a fost dat de acest tânăr, care imediat după ce patinoarul a fost deschis, a intrat pe gheață.
Patinoarul este deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, între orele 14-22, iar sâmbăta și duminica între orele 12-20. Pentru o oră de mișcare pe gheață, tariful este de 2,5 lei pentru copii, elevi și studenți și cinci lei pentru adulți. Persoanele care nu dețin patine, le pot închiria cu cinci lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019