Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învingători la „Crosul Primăverii”
21.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 893

„Crosul Primăverii- Slatina 5K”, prima competiție dedicată iubitorilor de sport, a avut un mare succes în rândul slătinenilor. Sportivi cu rezultate foarte bune la competiții de acest gen sau oameni care au vrut pur și simplu să facă mișcare, cu toții s-au mobilizat să parcurgă într-un timp cât mai scurt traseul de cinci kilometri. La final, toți au fost învingători, pentru că au fost un exemplu de perseverență pentru sutele de spectatori care i-au susținut pe traseu.


 Mult așteptat de slătinenii care se mențin în formă prin alergare. „Crosul Primăverii-Slatina 5K” a fost un eveniment care a atras sute de persoane. Fie că s-au așezat la start, ori au venit să susțină de pe margine concurenții, foarte mulți oameni de toate vârstele din Slatina au venit duminică dimineața la intrarea pe Esplanadă. Organizarea a fost impecabilă, au spus participanții. Mai întâi, alergătorii și-au făcut încălzirea alături de instructori, pe ritmuri antrenante.
Apoi s-au îndreptat către locul de unde s-a dat startul, fiecare cu obiectivul său.
Pe traseu, concurenții ai fost însoțiți de un echipaj de poliție și de o ambulanță, au primit apă și fructe din partea organizatorilor și, cel mai important, au primit încurajări din partea celor dragi.
După 15 minute și câteva secunde a trecut linia de sosire primul concurent, atlet de performanță.

Apoi sportivul clasat pe locul II, care a terminat cursa în 16 minute și 7 secunde, și cel de pe locul III, cu un timp de 16 minute și 28 de secunde. Cu toții sunt „abonați” la competițiile de profil.
În fruntea clasamentului feminin a fost tot o sportivă de performanță, din Craiova.
Și ceilalți concurenți au reușit să încheie cursa mulțumiți că au avut curajul să participe, să se bucure de mișcare și de atmosfera atât de frumoasă a unui concurs.
Olt Tv a avut reprezentanți și în rândul concurenților. Colegii noștri, Dana Mihăilă, Ion Canciu și Cătălin Vârșă au parcurs fără probleme cei cinci kilometri și au reușit să se claseze pe locuri foarte bune.
Organizatorii au fost încântați de numărul mare de participanți și de atmosfera care s-a creat în jurul acestei prime ediții a competiții.
Organizatorii au oferit 24 de premii, astfel: primii cinci clasați la categoriile „masculin” și primii cinci la „feminin”, indiferent de vârstă. Valoarea premiilor a fost de 1.000 lei pentru Locul I, 800 lei pentru Locul II, 600 lei pentru locul III, 400 lei pentru locul IV și 200 lei pentru locul V. Au mai fost premiați primii trei clasați, la „masculin” și „feminin”, categoria de vârstă 18-39 de ani și peste 40 de ani, dar și cei mai vârstnici concurenți, o doamnă de 60 de ani și un domn de 72.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019