Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații în zona Caracal
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 275

Drumul Național 64, la intrarea în municipiul Caracal dinspre Slatina, fost inundat astăzi. Traficul s-a desfășurat cu dificultate, din cauza ploii abundente strânse pe carosabil.


 Angajații de la Secția de Drumuri Naționale Slatina au intervenit cu un utilaj, pentru semnalizarea zonei și îndepărtarea apei scurse de pe versanți, potrivit directorului serviciului, Adrian Motorga. Și DN 54, zona Caracal–Corabia, a fost inundat în această dimineață, conform aceleiași surse. Cei de la Drumuri Naționale au intervenit imediat pentru rezolvarea problemei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018