Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații în zona Caracal
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 240

Drumul Național 64, la intrarea în municipiul Caracal dinspre Slatina, fost inundat astăzi. Traficul s-a desfășurat cu dificultate, din cauza ploii abundente strânse pe carosabil.


 Angajații de la Secția de Drumuri Naționale Slatina au intervenit cu un utilaj, pentru semnalizarea zonei și îndepărtarea apei scurse de pe versanți, potrivit directorului serviciului, Adrian Motorga. Și DN 54, zona Caracal–Corabia, a fost inundat în această dimineață, conform aceleiași surse. Cei de la Drumuri Naționale au intervenit imediat pentru rezolvarea problemei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018