Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații în zona Caracal
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 283

Drumul Național 64, la intrarea în municipiul Caracal dinspre Slatina, fost inundat astăzi. Traficul s-a desfășurat cu dificultate, din cauza ploii abundente strânse pe carosabil.


 Angajații de la Secția de Drumuri Naționale Slatina au intervenit cu un utilaj, pentru semnalizarea zonei și îndepărtarea apei scurse de pe versanți, potrivit directorului serviciului, Adrian Motorga. Și DN 54, zona Caracal–Corabia, a fost inundat în această dimineață, conform aceleiași surse. Cei de la Drumuri Naționale au intervenit imediat pentru rezolvarea problemei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018