Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gospodării inundate la Stoicănești și Ianca
10.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 193

Șapte gospodării au fost inundate în localitățile Ianca și Stoicănești, în urma ploilor abundente din ultimele zile. Pompierii au intervenit cu motopompe și au acționat în continuu, pentru evacuarea apei din curțile și casele oamenilor. În această dimineață, județul Olt a intrat sub Cod galben de ploi, care se încheie la ora 21.


 Ploile din ultimele zile continuă să creeze probleme în județul Olt. Mai multe gospodării au fost inundate ieri și noaptea trecută, în localitățile Stoicănești și Ianca.
La Stoicănești, apa a acoperit un drum și a inundat o gospodărie.
Problemele cele mai mari au fost în localitatea Ianca.
Institutul Național de Meteorologie a actualizat avertizările de ploi, iar din această dimineață, începând cu ora 10, și până în această seară, la 21, județul Olt se află sub Cod galben de vreme rea. Actualizarea a fost transmisă către toate primăriile, pentru a lua măsurile necesare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018