Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gospodării inundate la Curtișoara
03.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1093

Situație disperată în satul Proaspeți al comunei Curtișoara. 25 de gospodării sunt inundate de o baltă aflată în spatele grădinilor, care s-a revărsat în urma precipitațiilor din ultimele zile. Autoritățile au săpat o breșă în drumul județean 546, pentru a trage apa din curțile oamenilor. În total, 90 de gospodării sunt afectate de această acumulare care se formează de fiecare dată în urma ploilor. Primarul localității spune că problema va fi rezolvată în toamnă, când va fi construit un canal de colectare cu fonduri guvernamentale.


 25 de gospodării din satul Proaspeți al comunei Curtișoara sunt inundate de mai multe zile. Oamenii sunt disperați că apa le-a ajuns până în case, beciuri, iar grădinile și solariile au fost distruse.

Prefectul a mers și ieri și astăzi la fața locului pentru a vedea care este situația. Acesta, împreună cu autoritățile locale și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a găsit o soluție pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate, dar și din balta care s-a format în acea zonă. A fost săpat o breșă în drumul județean 546, iar apa este trasă cu ajutorul unor motopompe.
Primarul localității spune că, în total, 90 de locuințe sunt afectate. În curând, problema va fi rezolvată.
Zona în care drumul a fost spart a fost semnalizată, iar șoferii trebuie să reducă viteza.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE