Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ghișeele Fiscului au program prelungit
09.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 83

Angajații Administrației Județene a Finanțelor publice Olt și cei ai instituțiilor subordonate vor sta la serviciu mai mult în această perioadă. Ei recuperează astfel zilele libere de 24 și 31 ianuarie. Decizia vine în sprijinul mai multor categorii de contribuabili care trebuie să depună în această perioadă diferite documente sau să facă plăți.


Angajații Fiscului încep anul în forță și vor avea program prelungit, inclusiv la ghișeele de relații cu publicul, până pe data de 23 ianuarie, dar și spre finalul lunii. Ei vor recupera astfel zilele libere pe care le-au avut la finalul anului trecut.
Prelungirea programului de lucru este binevenită pentru contribuabili, mai ales că în această perioadă expiră termenul limită pentru depunerea mai multor formulare și efectuarea de plăți. Plata impozitului reținut la sursă pe luna precedentă sau depunerea declarației privind obligațiile de plată la bugetul de stat sunt doar câteva dintre ele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019