Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DSP, controale la magazinele din școli
14.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 409

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Olt au controlat astăzi magazinele din incinta unităților de învățământ din Slatina. Aceștia au verificat documentele de funcționare, dar și produsele oferite spre vânzare elevilor. Controalele au demarat la începutul lunii decembrie și se încheie mâine, în urma unor sesizări conform cărora la multe dintre aceste magazine se vând produse interzise copiilor.


Primul magazin verificat astăzi de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Olt a fost cel din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Vânzătoarea a prezentat o parte dintre documentele necesare, iar inspectorii DSP l-au chemat pe administrator la fața locului.
Inspectorii DSP nu au găsit nereguli aici. Vânzătoarea spune că produsele de patiserie se vând, dar fructele aproape deloc.
De la Minulescu, inspectorii DSP s-au mutat la Colegiul Tehnic „Metalurgic”, unde au fost găsite probleme. La vânzare erau expuse dulciuri și băuturi carbogazoase, interzise în astfel de magazine. Administratorul a fost amendat cu 1.000 de lei. Controalele la aceste magazine au demarat la începutul lunii decembrie și se încheie mâine. Au fost verificate opt magazine din incinta unităților de învățământ din Slatina și alte patru din Caracal. Rezultatele controalelor vor fi făcute publice săptămâna viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020