Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Detalii-șoc despre ambulanțierii din Corabia
06.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 247

Acuzații șocante despre angajații Ambulanței din Corabia, acuzați că furau din motorina salvărilor. Anchetatorii spun că aceștia întârziau la cazuri chiar și o oră, iar de multe ori viteza de deplasare era de 50 de km. Mai mult decât atât, timpii trecuți în foile de parcurs nu corespundeau cu realitatea. Șefii Ambulanței Olt susțin însă că timpii nu pot fi modificați cu ușurință.


Detalii incredibile ies la iveală în cazul ambulanțierilor de la Corabia. Dacă ieri, anchetatorii vorbeau despre modul în care șoferii furau combustibil, astăzi fac dezvăluiri despre întârzierile foarte mari înregistrate la unele cazuri.
Conducerea Ambulanței Olt spune că timpii de deplasare la cazuri nu pot fi trecuți în mod eronat. Directorul medical precizează că există un GPS prin care sunt monitorizate toate salvările, dar nu poate fi urmărit fiecare echipaj în parte, de când pleacă și până se întoarce din cursă.
Mai mult, anchetatorii mai spun că, după ce că ar fi plecat cu întârziere la cazuri, ambulanțierii ar fi mers și cu viteză foarte redusă, pentru a economisi combustibil.
Reprezentanții Ambulanței Olt spun că nu există reclamații cu privire la întârzierea echipajelor la intervenție. Cazul ambulanțierilor de la Corabia a revoltat multe persoane. Oamenii cer ca șoferii vinovați să plătească pentru ce au făcut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE