Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deputatul Dan Ciocan: „E datoria noastră să votăm“
06.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 181

Deputatul Dan Ciocan și primarul Caracalului, Liviu Radu, au votat astăzi, în prima zi a Referendumului. Cei doi s-au prezentat la secția de votare de la Școala nr.4 din Caracal, unde au pus ștampila pe cele două buletine de vot. La plecare, cei doi au spus că ambele referendumuri sunt importante și că este datoria fiecăruia dintre noi să își exprime dreptul la vot


Deputatul Dan Ciocan a venit să voteze astăzi la Caracal și a mers la urne împreună cu primarul Liviu Radu. Ambii au votat la Școala nr. 4 din Caracal. Au pus ștampila pentru ambele referendumuri, atât cel local, cât și cel național, iar la plecare au vorbit despre importanța alegerilor din acest week-end.
Tot la Caracal a votat astăzi și directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Chesnoiu. Și el a accentuat importanța participării la vot la referendumurile din acest week-end.
 

dan cioca liviu radu adrina chesnoiu referendum
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018