Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copilul accidentat la Redea, în comă
18.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 640

Femeia și copilul răniți în accidentul rutier de la Redea, unde trei oameni au murit, după ce un taxi a intrat într-un stâlp, luptă în continuare să trăiască. Ambii se află internați la Spitalul din Craiova. Copilul de 12 ani este intubat și conectat la aparte, iar femeia are fractură de bazin și claviculă. De la începutul anului, peste 60 de accidente de circulație grave au avut loc în județul Olt. Viteza si neatenția la volan sunt principalele cauze de producere a accidentelor de circulație.


 60 de accidente de circulație grave și peste 100 ușoare au fost în județul Olt, de la începutul anului. Polițiștii spun că numărul evenimentelor rutiere grave este în scădere, dar crește numărul accidentelor ușoare.
Ultimul accident grav în județul Olt a fost chiar săptămâna aceasta, în localitatea Redea. Un taxi a lovit în plin un stâlp de electricitate. Șoferul și doi pasageri au murit, iar alți doi, printre care și un băiat de 12 ani, au fost răniți grav. Ambii se află internați la Spitalul de Urgență din Craiova. Copilul este conectat la aparate și intubat. Medicii i-au indus starea de comă din cauza unui hematom pe creier. Ce de-a doua victimă, o femeie de 49 de ani, este conștientă, dar are fractură de bazin și claviculă. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tragedia s-a produs din cauza vitezei și a neatenției. Șoferul vorbea la telefon în timp ce conducea. Culmea este că în urmă cu o lună, el fusese sancționat pentru aceleași abateri: viteză și folosirea telefonului mobil. Acestea sunt și principalele cauze de producere a accidentelor rutiere.
Pentru a preveni accidentele, la propunerea poliției, în județul Olt au fost montate separatoare de benzi, la Pădurea Sarului, Valea Mare și Negreni. Acum, polițiștii au propus și amenajarea de sensuri giratorii în intersecții în mai multe zone ale județului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018