Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale intensificate la automatele de lapte
18.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 134

Automatele de lapte, dar și fermele care comercializează lactate sunt supuse unor controale riguroase, în această perioadă. Inspectorii veterinari vor să știe dacă laptele este păstrat și depozitat în condiții de igienă și dacă vacile de la care provine sunt sănătoase. Tot în această perioadă sunt verificate intens și localurile de alimentație publică.


Căldura de afară impune condiții stricte de păstrare și depozitare a alimentelor, fie că vorbim despre cele expuse spre vânzare la piață sau în magazine, fie că ne referim la cele preparate în restaurante sau alte localuri de alimentație publică. Așa că medicii veterinari au intensificat controalele în domeniul siguranței alimentare, echipele de control fiind răspândite zilnic în tot județul, pentru a face verificări. Din luna iunie și până acum s-au dat sancțiuni în valoare de aproape 9.000 lei.

Tot din luna iunie a început și o campanie de monitorizare a automatelor de lapte și fermelor care produc lactate.

Veterinarii verifică inclusiv consumul de substanțe dezinfectante din fiecare aparat, dar și starea de igienă a vaselor în care a fost transportat și păstrat laptele. 

lapte automate DSV
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE