Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cod portocaliu de ploi. Gospodărie inundată la Teslui
09.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 496

Județul Olt se află, din acest weekend și până mâine, sub două avertizări de Cod portocaliu de ploi și inundații. Vremea rea a creat deja probleme. O întreagă gospodărie din localitatea Teslui a fost inundată, în urma cantităților mari de precipitații căzute duminică după-amiază.


 Avertizările de vreme rea s-au confirmat. A plouat abundent, ieri după-amiază, în județul Olt, însă populația nu a fost afectată. Doar în localitatea Teslui, ploaia a creat probleme și a inundat o gospodărie.
Avertizările de vreme rea sunt în vigoare până mâine. Sunt așteptate ploi însemnate cantitativ și este risc de inundații în mai multe localități. Ieri, autoritățile s-au întâlnit în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și au fost dispuse o serie de măsuri.
Peste 100 de pompieri, cu mijloace pentru evacuarea apei și ambarcațiuni cu motor, sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației, dacă situația o va impune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018