Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cod Galben de ploi și inundații
12.03.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1566

Autoritățile județene și locale sunt în alertă din cauza unor fenomene hidrologice periculoase care se vor produce în următoarele două zile, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.


 Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o atenționare Cod Galben pentru intervalul 12 martie, ora 16, 14 martie, ora 22, pentru bazinele Olt, Călmățui și Vedea. Mai multe județe vor fi afectate, printre care și Oltul, de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de apărare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018