Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cod Galben de ploi și inundații
12.03.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1573

Autoritățile județene și locale sunt în alertă din cauza unor fenomene hidrologice periculoase care se vor produce în următoarele două zile, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.


 Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o atenționare Cod Galben pentru intervalul 12 martie, ora 16, 14 martie, ora 22, pentru bazinele Olt, Călmățui și Vedea. Mai multe județe vor fi afectate, printre care și Oltul, de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de apărare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018