Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Clubul Nautic „Plaja Olt” dă startul sezonului estival
08.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1476

Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” dă startul sezonului estival și prelungește programul de funcționare până seara târziu, oferind clienților mai mult timp pentru relaxare sau mișcare. Servicii pentru toate vârstele, pentru toate buzunarele, cu toate acestea vă întâmpină reprezentanții clubului în această perioadă.


 Vremea frumoasă din ultima perioadă a scos din casă tot mai mulți slătineni. Sală de fitness, saună, terenuri de tenis, fotbal și minigolf, piste pentru biciclete și role sunt doar câteva dintre facilitățile pe care Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” le oferă. Pentru a profita mai mult de aceste servicii, reprezentanții clubului au trecut deja la programul estival.
Tot în cadrul Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, doamnele și domnișoarele care doresc să arate mai bine pentru acest sezon pot apela cu încredere la serviciile din centrul SPA.
Iată de ce trebuie să trecem pragul acestui club.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019