Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Clubul Nautic „Plaja Olt” dă startul sezonului estival
08.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1420

Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” dă startul sezonului estival și prelungește programul de funcționare până seara târziu, oferind clienților mai mult timp pentru relaxare sau mișcare. Servicii pentru toate vârstele, pentru toate buzunarele, cu toate acestea vă întâmpină reprezentanții clubului în această perioadă.


 Vremea frumoasă din ultima perioadă a scos din casă tot mai mulți slătineni. Sală de fitness, saună, terenuri de tenis, fotbal și minigolf, piste pentru biciclete și role sunt doar câteva dintre facilitățile pe care Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” le oferă. Pentru a profita mai mult de aceste servicii, reprezentanții clubului au trecut deja la programul estival.
Tot în cadrul Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, doamnele și domnișoarele care doresc să arate mai bine pentru acest sezon pot apela cu încredere la serviciile din centrul SPA.
Iată de ce trebuie să trecem pragul acestui club.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018