Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Clubul Nautic „Plaja Olt” dă startul sezonului estival
08.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1460

Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” dă startul sezonului estival și prelungește programul de funcționare până seara târziu, oferind clienților mai mult timp pentru relaxare sau mișcare. Servicii pentru toate vârstele, pentru toate buzunarele, cu toate acestea vă întâmpină reprezentanții clubului în această perioadă.


 Vremea frumoasă din ultima perioadă a scos din casă tot mai mulți slătineni. Sală de fitness, saună, terenuri de tenis, fotbal și minigolf, piste pentru biciclete și role sunt doar câteva dintre facilitățile pe care Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” le oferă. Pentru a profita mai mult de aceste servicii, reprezentanții clubului au trecut deja la programul estival.
Tot în cadrul Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, doamnele și domnișoarele care doresc să arate mai bine pentru acest sezon pot apela cu încredere la serviciile din centrul SPA.
Iată de ce trebuie să trecem pragul acestui club.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019