Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine prinde un loc la creșă?
18.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 238

Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina a afișat ieri după-amiază punctajele obținute de familiile care au solicitat un loc la creșă pentru copiii lor. Părinții sunt așteptați la sediul instituției să o consulte și să primească eventuale clarificări de la angajații direcției. Repartizarea exactă a copiilor la creșe, în funcție de locurile disponibile, se face pe 6 august.


După ce au analizat dosarele și au calculat punctajele, în funcție de criteriile anunțate încă de la depunerea cererilor, angajații Direcției de Protecție și Asistență Socială au afișat primele rezultate pentru repartizarea copiilor la creșe.
Rezultatele afișate pot fi contestate, însă părinții trebuie să știe că recalcularea punctajelor se va face strict pentru documentele depuse la dosar în termenul legal, respectiv până la sfârșitul lunii iunie.
Angajații direcției de asistență socială vor oferi informații detaliate tuturor celor care sunt nelămuriți de calcularea punctajului.
Rezultatele finale, respectiv repartizarea exactă a copiilor pe locurile vacante, se vor anunța pe 6 august. Copiii nerepartizați rămân pe lista de așteptare, urmând ca familiile lor să fie anunțate, dacă se vor elibera și alte locuri. Repartizarea se va face în funcție de vârsta copiilor și de locurile vacante pentru categoria respectivă, dar și în funcție de prima opțiune înscrisă pe cerere. Cele mai multe solicitări, respectiv 68% din cele 163 depuse, sunt pentru grupa mijlocie, 1-2 ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019