Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Certificat de urbanism pentru McDonald’s Slatina
01.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1354

SC Premier Restaurant România SRL, care deține franciza la restaurantele McDonald’s a solicitat și a obținut certificatul de urbanism pentru construcția localului din Slatina. Anunțul a fost făcut de primarul Slatinei, Emil Moț, care a precizat că în perioada următoare investitorul este așteptat cu documentația pentru eliberarea autorizației de construire.


După ce și-a preluat lotul din terenul fostei unități militare și și-a achitat valoarea concesiunii, compania care va construi restaurantul din lanțul celebru face demersuri pentru ridicarea clădirii. „McDonald’s deja a ridicat certificatul de urbanism și trebuie să depună documentația pentru autorizația de construcție”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.
Primăria Slatina a predat la începutul lunii către SC Premier Restaurant România SRL terenul concesionat în incinta fostei unități militare. Este vorba despre o suprafață de 3.443 metri pătrați, pe care va fi construit un local de alimentație publică. Compania a și plătit valoarea concesiunii stabilite în contractul semnat la sfârșitul lunii trecute, respectiv 396.000 euro.
Investitorul va construi un restaurant de peste 400 de metri pătrați, cu terasă, un loc de joacă și o zonă în care șoferii vor fi serviți direct la geamul mașinii.
 

mc donalds certificat de urbanism emil mot
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019