Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cele mai scumpe locuri în parcarea etajată
07.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 237

67 de slătineni au depus dosare pentru a ocupa anul acesta unul din cele 44 de locuri din parcarea etajată de pe Aleea Rozelor. 39 de locuri au fost atribuite direct, celor care au domiciliul și mașina în apropiere, iar pentru 5 locuri s-a organizat licitație. Cel mai mare preț oferit a fost de 3.000 lei.


720 de lei a fost prețul plătit anul trecut de cei 44 de slătineni care au vrut să aibă un loc rezervat în parcarea etajată de pe Aleea Rozelor. Anul acesta, regulile s-au schimbat, având în vedere că numărul celor înscriși a fost de 67, mult mai mare decât al spațiilor disponibile.
Pentru celelalte cinci locuri a fost luptă strânsă, ofertele de preț depuse fiind mult mai mari decât suma de pornire.
Cel mai mare preț oferit inițial pentru un loc a fost însă de 3.000 lei, dar persoana respectivă nu a mai venit să plătească, așa că locul a fost atribuit altui participant, pentru un preț mai mic.
Autoritățile din Slatina vor să mai construiască o parcare etajată pe Aleea Muncii. În această perioadă se realizează studiile și detaliile tehnice ale proiectului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019