Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, un oraș cu identitate culturală
21.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 86

Caracalul a fost astăzi în sărbătoare. Autoritățile locale, împreună cu dascălii și elevii liceelor din oraș au organizat mai multe manifestări artistice și culturale. Toate au fost reunite sunt egida „Zilele culturii caracalene”, eveniment care a încheiat pleiada de activități organizate de zilele orașului.


Un oraș cu identitate culturală, Caracalul a fost astăzi gazda unor activități inedite, care fac parte dintr-un mare eveniment intitulat „Zilele culturii caracalene”. Profesori și elevi, oameni de cultură, dar și un cunoscut master chef au transformat centrul municipiului într-o mare scenă și au făcut spectacol pentru locuitorii orașului. S-au încheiat astfel Zilele Orașului, care au început cu Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache” și au continuat cu mai multe concerte.
Parada gastronomică organizată de Liceul Tehnologic „Matei Basarab” a fost unul dintre momentele inedite ale manifestărilor de astăzi.
Master chef Radu Zărneascu le-a explicat apoi viitorilor bucătari cum să prepare un berbecuț la proțap reușit.
Oaspeți de seamă, din toate colțurile țării, au venit să vadă activitățile organizate cu entuziasm de elevii și dascălii caracaleni. Directori ai liceelor cu profil gastronomic din țară, dar și reprezentanți ai asociațiilor din domeniu au admirat frumoasa paradă a tinerilor din Caracal.
Tot astăzi, în zi de mare sărbătoare, autoritățile din Caracal au organizat și un ceremonial religios în cinstea lui Constantin Poroineanu, marele filantrop care a donat municipiului cel mai mare parc din oraș, care îi poartă numele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019