Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadastru pe terenurile traversate de BRUA
02.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 265

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară face cărți funciare pentru suprafețele traversate de magistrala BRUA, în județul Olt. Corbu, Scornicești, Teslui, Potcoava și Grădinari sunt primăriile care au în derulare lucrări de cadastru pe suprafețele pe care va trece sistemul de conducte amenajat de Transgaz.


Primăriile din cinci comune din Olt, traversate de magistrala BRUA pregătesc terenul pentru această investiție care ar putea aduce gaze în aceste localități. Au luat legătura cu reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt și au încheiat contracte pentru cadastrarea parcelelor respective, astfel încât atunci când lucrările vor ajunge în Olt să aibă toate documentele necesare.
Cele mai avansate sunt lucrările din Comuna Corbu, acolo unde s-au verificat și actualizat toate documentele tehnice, urmând să fie deschise cărțile funciare. Și la Scornicești au fost elaborate primele documente, care vor fi verificate și recepționate în perioada următoare.
Magistrala BRUA, care va traversa Bulgaria, România, Ungaria și Austria, de amenajarea căreia se ocupă Ministerul Economiei, trece prin Corbu, Oporelu, Priseaca, Teslui, Strejești, Grădinari, Potcoava și Scornicești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019