Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bicicletele electrice, din nou pe Esplanadă
04.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 641

Slătinenii pot testa gratuit biciclete electrice, pe Esplanadă. Cele cinci vehicule cu două roți, achiziționate printr-un proiect cu fonduri europene, pot fi folosite pentru plimbări scurte, de 30 de minute, în zona respectivă. Slătinenii, în special cei tineri, sunt încântați de această inițiativă.


 O jumătate de oră de mișcare, pe bicicletă, în aer liber. Aceasta este propunerea autorităților din Slatina, care au amplasat pe esplanadă cinci biciclete electrice, care pot fi folosite gratuit. Bicicletele au fost aduse la Slatina încă din toamna trecută, în cadrul unui proiect pe fonduri europene.
Vehiculele pe două roți, nou-nouțe, atrag atenția trecătorilor, mai ales a celor care iubesc mersul pe bicicletă.
Bicicletele electrice au fost primite de autoritățile din Slatina în cadrul unui proiect mai amplu, derulat pe fonduri europene – „Rețeaua de biciclete electrice”, finanțat prin Programul INTERREG V A România – Bulgaria.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018