Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bicicletele electrice, din nou pe Esplanadă
04.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 664

Slătinenii pot testa gratuit biciclete electrice, pe Esplanadă. Cele cinci vehicule cu două roți, achiziționate printr-un proiect cu fonduri europene, pot fi folosite pentru plimbări scurte, de 30 de minute, în zona respectivă. Slătinenii, în special cei tineri, sunt încântați de această inițiativă.


 O jumătate de oră de mișcare, pe bicicletă, în aer liber. Aceasta este propunerea autorităților din Slatina, care au amplasat pe esplanadă cinci biciclete electrice, care pot fi folosite gratuit. Bicicletele au fost aduse la Slatina încă din toamna trecută, în cadrul unui proiect pe fonduri europene.
Vehiculele pe două roți, nou-nouțe, atrag atenția trecătorilor, mai ales a celor care iubesc mersul pe bicicletă.
Bicicletele electrice au fost primite de autoritățile din Slatina în cadrul unui proiect mai amplu, derulat pe fonduri europene – „Rețeaua de biciclete electrice”, finanțat prin Programul INTERREG V A România – Bulgaria.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018