Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani pentru oltenii cu idei de afaceri
05.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 177

75 de români din judeţele Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt şi Vâlcea pot câştiga o finanţare de 35.000 euro dacă înfiinţează un start-up. Programul Antreprenor 2020, prin care vor fi finanțate afaceri nou-înfiinţate în judeţele din sud-vestul României, a fost prezentat la Slatina de ambasadorii proiectului, în cadrul unei conferințe.


Patru tineri cu nume sonore în viața publică și care au cunoscut succesul în diferite domenii au venit la Slatina să le prezinte celor interesați să intre în afaceri o nouă oportunitate de finanțare. Fostul jucător profesionist de baschet şi căpitan al echipei naţionale a României Virgil Stănescu, fostul jurnalist Adrian Măniuţiu, Cătălina Grama, cunoscută sub numele Jojo, și slătineanul Florin Jianu, fost ministru pentru mediul de afaceri, în prezent preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, au vorbit la conferință despre importanța antreprenoriatului.
Programul Antreprenor 2020 va avea un buget total de 12 milioane de lei şi va crea cel puţin 150 de locuri de muncă. Concursul de planuri de afaceri se desfășoară până pe 3 noiembrie 2018, urmând ca 75 să primească o finanțare de maximum 160.000 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018