Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Baloanele Centenarului, pe cerul Slatinei
01.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 615

Elevii Colegiului Național Radu Greceanu au încheiat primul semestru școlar într-un mod original. Au vrut să marcheze anul centenar pe care România îl sărbătorește în 2018, printr-o acțiune inedită. S-au adunat în curtea școlii și au lansat pe cerul Slatinei 100 de baloane albe, arătându-și recunoștința pentru cei care au înfăptuit Unirea cea Mare.


 Au fost momente de bucurie și entuziasm în curtea Colegiului Național Radu Greceanu. Mândri că sunt contemporani cu veacul Unirii, liceenii slătineni au marcat într-un mod inedit Anul Centenar.
Înainte de lansarea baloanelor aniversare, profesorul de istorie Elena Sârghie a dat citire Rezoluției Adunării Naționale de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.
Evenimentul a culminat cu lansarea în văzduh a 100 de baloane albe, inscripționate cu sigla anului centenar. Tinerii au aplaudat zborul acestora pe cerul senin al Slatinei.
Manifestarea a fost organizată de colegiul slătinean în parteneriat cu Prefectura Olt și Primăria municipiului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018