Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Baloanele Centenarului, pe cerul Slatinei
01.02.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 596

Elevii Colegiului Național Radu Greceanu au încheiat primul semestru școlar într-un mod original. Au vrut să marcheze anul centenar pe care România îl sărbătorește în 2018, printr-o acțiune inedită. S-au adunat în curtea școlii și au lansat pe cerul Slatinei 100 de baloane albe, arătându-și recunoștința pentru cei care au înfăptuit Unirea cea Mare.


 Au fost momente de bucurie și entuziasm în curtea Colegiului Național Radu Greceanu. Mândri că sunt contemporani cu veacul Unirii, liceenii slătineni au marcat într-un mod inedit Anul Centenar.
Înainte de lansarea baloanelor aniversare, profesorul de istorie Elena Sârghie a dat citire Rezoluției Adunării Naționale de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.
Evenimentul a culminat cu lansarea în văzduh a 100 de baloane albe, inscripționate cu sigla anului centenar. Tinerii au aplaudat zborul acestora pe cerul senin al Slatinei.
Manifestarea a fost organizată de colegiul slătinean în parteneriat cu Prefectura Olt și Primăria municipiului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018