Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Baloane aniversare pe cerul Slatinei
22.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 105

650 de baloane tricolore au fost lansate, sâmbătă, la Slatina, cu ocazia împlinirii celor 650 de ani de la prima atestare documentare a orașului. La eveniment au participat oficialitățile și locuitorii orașului, dar și oameni din alte localități ale județului care au vrut să vadă spectacolul de la Slatina.


 Sâmbătă, la prânz, Esplanada orașului a fost locul de întâlnire pentru sute de persoane. Cu mic, cu mare au ținut să participe la momentul organizat de Primăria Slatina, în care 650 de baloane, care exprimă numărul anilor împliniți de orașul nostru pe 20 ianuarie, au purtat către cer gândurile și sentimentele slătinenilor.
Edilii orașului au trăit la unison cu cei prezenți emoțiile acestui moment.
În această zi, în care Slatina a îmbrăcat haine de sărbătoare, alături de slătineni au fost primarul și Ansamblul „Cununa” din Șopârlița.
Manifestările dedicate zilelor Slatinei vor continua și mâine, când va avea loc Gala Seniorilor, eveniment în care cuplurile slătinene care anul trecut au împlinit 50 de ani de căsătorie vor primi diplome și premii în bani din partea Primăriei Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE