Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aniversare demonstrativă de Ziua Pompierilor
13.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 170

Pompierii din toată țara s-au aflat, astăzi, la ceas aniversar. Pe 13 septembrie este Ziua Pompierilor din România, iar astăzi s-au împlinit 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. La Slatina manifestările au fost organizate pe platoul din fața Prefecturii Olt și au început spectaculos. Drapelul tricolor a fost coborât chiar de pe sediul instituției, cu ajutorul autoplatformei de salvare de la înălțime.


Manifestări spectaculoase, astăzi, la Slatina, de Ziua Pompierilor din România. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul din fața Prefecturii Olt, în prezența oficialităților locale, dar și a unei delegații din conducerea Bazei Nato de la Deveselu. Totul a început cu „salvarea” tricolorului.
Șeful ISU Olt, Adrian Tănase, a vorbit despre însemnătatea acestei zile, iar prefectul județului, Silviu Neacșu, a prezentat mesajul Ministrului de Interne, Carmen Dan, cu ocazia Zilei Pompierilor.
Un ofiţer şi şapte subofiţeri au fost înaintați în grad și au fost premiate serviciile voluntare pentru situații de urgență din județul Olt, care s-au clasat pe primele locuri la competițiile sportive.
De asemenea, un pompier care a salvat anul acesta un bărbat surprins de un mal de pământ, în comuna Bobicești, a primit insigna onorifică „salvator de onoare” al județului Olt.
Au fost acordate și diplome aniversare Primăriei Slatina, Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Bazei 99 Deveselu și NSF Deveselu. A urmat defilarea gărzii de onoare și prezentarea autospecialelor din dotarea ISU Olt.
Pompierii au arătat și cum se intervine la un accident de circulație cu victime, iar copiii au analizat de pe margine fiecare mișcare a salvatorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019