Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi pentru coji de semințe și chiștoace
04.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2183

Coji de semințe, mucuri de țigări, sticle și ambalaje de tot felul. Este mizeria pe care slătinenii o lasă la scările de bloc, în parcuri sau în zona foișoarelor. În timp ce polițiștii locali aplică zeci de amenzi și avertismente, angajații de la Salubris strâng tomberoane întregi de gunoaie aruncate pe jos de persoanele certate cu bunul simț.


Vara toată lumea iese la aer liber. Fie că se plimbă sau se relaxează pe bancă în fața blocului, în parc sau în zona foișoarelor, tinerii, în special petrec ore bune afară. Problema este că, la plecare, mulți nu obișnuiesc să strângă și mizeria pe care o lasă în locul în care au stat.
Polițiștii locali au demarat o serie de controale în cartierele din Slatina, în urma mai multor sesizări venite din partea locatarilor, care se plâng de gunoaiele pe care le găsesc în zona blocurilor sau la locurile de joacă.
33 de amenzi și 20 de avertismente au dat polițiștii locali, în ultima perioadă, celor care au lăsat mizerie pe jos. Reprezentanții Poliției Locale Slatina spun că, în fiecare an, vara, se confruntă cu această situație.
Amenzile pentru cei care aruncă pe jos coji de semințe, mucuri de țigări, pet-uri, ambalaje sau resturi de mâncare, sunt cuprinse între 300 și 600 de lei. Valoarea nu îi sperie însă pe cei care nu țin cont de regulile de conviețuire, sunt de părere polițiștii locali.
Polițiștii vor continua verificările în toate cartierele din Slatina, în speranța că îi vor convinge pe cât mai mulți cetățeni să nu mai lase mizerie pe jos.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE