Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulanța, asaltată de solicitări de Anul Nou
03.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 107

Sute de persoane au chemat ambulanța de Anul Nou. La fel ca de Crăciun, și de Revelion, cele mai multe solicitări au fost din cauza exceselor alimentare și alcoolului. Medicii se așteaptă ca numărul solicitărilor să rămână crescut până după Sfântul Ion.


Aproape 500 de oameni au sunat la 112 de Anul Nou, pentru a chema Salvarea. Fie că au mâncat prea mult, au băut, ori s-au luat la bătaie, cu toții au avut nevoie de îngrijiri medicale începând din ultima zi a lui 2018 până pe 2 ianuarie 2019.
Medicii de la Ambulanță spun că au fost asaltați de solicitări la trecerea dintre ani. Iar multe dintre cazuri nu au fost de competența echipajelor de la Salvare. O femeie, spre exemplu, a cerut insistent ambulanța pentru că un vecin intra agitat în mai multe locuințe, băgând spaima în oameni. Femeia a fost sfătuită să ceară ajutorul poliției. Ambulanțierii spun că în această perioadă, numărul solicitărilor crește în fiecare an, iar situația se menține așa până după Sfântul Ion.
Numărul echipajelor la Slavare rămâne în continuare suplimentat în această perioadă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019