Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALRO, vânzări în creștere în 2019
06.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 466

Grupul ALRO a raportat rezultatele financiare pentru primul trimestru din acest an. Vânzările de produse din aluminiu procesat au crescut și reprezintă mai mult de jumătate din ponderea totală, însă producția a înregistrat o ușoară scădere, atât la aluminiul primar cât și la cel procesat.


ALRO continuă să își implementeze strategia de creștere a producției de aluminiu procesat cu valoare adăugată mare și foarte mare. Astfel, rezultatele financiare ale companiei indică o creștere a vânzărilor pentru acest segment, în primul trimestru din 2019.

„În primele trei luni ale anului 2019, Grupul ALRO a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri față de anul precedent, cu venituri mai mari generate în principal de segmentul de aluminiu procesat și cu venituri constante din segmentul de aluminiu primar. Aceasta este în concordanță cu strategia noastră de creștere în volumul total al producției realizate și al livrărilor, a ponderii produselor cu valoare adăugată mare și foarte mare pentru industrii mai sofisticate, cum ar fi industria aerospațială și industria auto", a declarat Marian NĂSTASE, președintele Consiliului de Administrație al ALRO.
Ponderea produselor cu valoare adăugată mare și a produselor cu valoare adăugată foarte mare a crescut și a atins 51% din veniturile totale ale Grupului în trimestrul I din 2019, față de 49% în primul trimestru din 2018.
Piața internațională a aluminiului a rămas însă fragilă și a raportat prețuri scăzute, conform cotațiilor de la Bursa Metalelor din Londra. Grupul ALRO a continuat să se concentreze asupra creșterii producției și a vânzărilor de produse procesate din aluminiu, pentru a răspunde mai bine cererii de pe piață și a raportat livrări mai mari de produse procesate, compensând parțial scăderea prețului aluminiului la bursă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020