Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Achitare definitivă pentru Marius Oprescu
05.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 245

Președinte Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a fost achitat în procesul în care era acuzat de ucidere din culpă, în urma unui accident rutier care s-a petrecut în 2013. Sentința a fost emisă de judecătorii Curții de Apel Craiova, este definitivă și irevocabilă.


 Curtea de Apel Craiova a decis că Marius Oprescu nu este vinovat de accidentul produs în 2013, în urma căruia un căruțaș a murit. Sentința vine după ce anul trecut și Judecătoria Slatina l-a achitat pe președintele Consiliului Județean.
Sentință Curtea de Apel Craiova:
„Respinge apelurile ca nefondate. Cheltuielile judiciare inclusiv onorariu avocat oficiu rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședință publică”, a decis în această după-amiază Curtea de Apel Craiova.

Mgs: Marius Oprescu a fost cercetat pentru ucidere din cuplă, după ce mașina pe care o conducea a lovit o căruță nesemnalizată. Căruțașul, care suferea de mai multe boli, a murit la mai bine de o săptămână de la accident.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019