Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Votăm pentru viitorul copiilor“
06.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 227

„Am votat cu ele mai bune gânduri, pentru viitorul copiilor noștri și cel al țării. Pentru un viitor mai fericit“. Asta au spus alegătorii care au ieșit, astăzi, să își exprime dreptul la vot. În localitățile Găneasa și Slătioara, până la prânz, prezența la referendum nu a fost mare.


În comuna Găneasa, puțini alegători au venit astăzi să voteze până la orele prânzului. Membrii secției de votare au spus că, cel mai probabil, mâine vor avea o prezență mai mare urne, pentru că astăzi mulți oameni au mers la serviciu.
Nici la Slătioara, prezența la urne nu a fost prea mare, în prima parte a zilei de astăzi.
Printre alegătorii care au venit să voteze de dimineață s-a aflat și primarul Savu Ungureanu.
La Caracal, oamenii au ieșit la vot încă de dimineață. Un alegător a spus că a votat, astăzi, pentru un viitor mai fericit.
Până la prânz, la niciuna dintre secțiile de votare din cele trei localități nu au avut loc incidente. Procesul de votare se încheie în această seară, la ora 21. Votarea va fi reluată mâine, de la ora 7 dimineața, toate secțiile de votare fiind deschise tot până la ora 21.00.
 

ganeasa caracal vot cetățeni
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018