Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Toți locuitorii județului să își exercite dreptul la vot”
06.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 755

Președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, a venit la vot în această dimineață, împreună cu deputatul Marius Iancu. Oprescu i-a îndemnat pe toți locuitorii județului să meargă la vot și a spus că cele două referendumuri sunt importante pentru istoria județului Olt și pentru valorile tradiționale românești.


Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt a votat la Colegiul Național „Ion Minulescu”, la ora 10.00. Tot aici a venit să voteze, pe listele suplimentare, deputatul Marius Iancu. Cei doi au vorbit despre importanța exercitării dreptului la vot, dar și despre istoria județului și despre valorile tradiționale românești. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018