Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
#Slatina 650 și-a premiat câștigătorii
01.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 867

Concursul lansat de Primăria Slatina pe Facebook, dedicat aniversării celor 650 de ani de atestare documentară și-a premiat astăzi câștigătorii. Organizatorii au ales cele mai sugestive fotografii și cele mai inspirate mesaje, postate în comunitatea #Slatina 650, iar cei care le-au postat au fost răsplătiți cu premii simbolice, care să le amintească de acest moment aniversar. Filmul documentar „Vârstele Slatinei”, o premieră în viața culturală a municipiului, a ajuns la fiecare din cei trei premianți.


 Constantin Voinescu, Gheorghe Geantă și Adrian Ștefan Popa sunt câștigătorii competiției on-line #Slatina 650, lansată de primărie, pentru a sărbători 650 de ani de atestare documentară. În comunitatea celor care iubesc Slatina au fost sute de postări, cu imagini și mesaje despre Slatina de acum sau de altădată. Juriul le-a ales pe cele mai inspirate și le-a premiat.
Pasionat de fotografie, Gheorghe Geantă, cunoscut drept un reprezentant de seamă al uzinei de aluminiu, a mărturisit că iubește Slatina, orașul în care trăiește de ani buni și în care s-a desăvârșit din punct de vedre profesional.
S-a bucurat și mai tare să afle că, printre premiile aniversare oferite câștigătorilor, se află și documentarul istoric „Vârstele Slatinei”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE