Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
#Slatina 650 și-a premiat câștigătorii
01.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 843

Concursul lansat de Primăria Slatina pe Facebook, dedicat aniversării celor 650 de ani de atestare documentară și-a premiat astăzi câștigătorii. Organizatorii au ales cele mai sugestive fotografii și cele mai inspirate mesaje, postate în comunitatea #Slatina 650, iar cei care le-au postat au fost răsplătiți cu premii simbolice, care să le amintească de acest moment aniversar. Filmul documentar „Vârstele Slatinei”, o premieră în viața culturală a municipiului, a ajuns la fiecare din cei trei premianți.


 Constantin Voinescu, Gheorghe Geantă și Adrian Ștefan Popa sunt câștigătorii competiției on-line #Slatina 650, lansată de primărie, pentru a sărbători 650 de ani de atestare documentară. În comunitatea celor care iubesc Slatina au fost sute de postări, cu imagini și mesaje despre Slatina de acum sau de altădată. Juriul le-a ales pe cele mai inspirate și le-a premiat.
Pasionat de fotografie, Gheorghe Geantă, cunoscut drept un reprezentant de seamă al uzinei de aluminiu, a mărturisit că iubește Slatina, orașul în care trăiește de ani buni și în care s-a desăvârșit din punct de vedre profesional.
S-a bucurat și mai tare să afle că, printre premiile aniversare oferite câștigătorilor, se află și documentarul istoric „Vârstele Slatinei”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018