Olt TV Logo  
Cauta:
Administraţie
INVESTESC ÎN CENTRE SOCIALE
Publicat la 7 ianuarie 2014, ora 02:00, 510 afişări SIMONA VÂRBAN
Nota medie 7.9/10 din 135 voturi
   
Modernizarea Centrului de la Fălcoiu, trasformarea Centrului de plasament de la Balş într-un centru pentru adulţi şi chiar construirea unor locuri noi pentru persoanele cu probleme sociale. Sunt planurile Consiliului Judeţean pentru infrastructura din acest domeniu, pe fonduri europene

Pentru că anul acesta se va deschide o nouă perioadă de accesare a fondurilor europene, departamentul de integrare europeană al Consiliului Judeţean pregăteşte proiecte noi, inclusiv pentru centrele sociale din Olt.

 

Reprezentanţii instituţiei iau în calcul chiar construirea unor centre noi şi înfiinţarea unor servicii, dacă aceste vor fi cerute de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

 

Fostul centru pentru copii Floare de Colţ din Balş va asigura îngrijire şi asistenţă pentru persoanele adulte cu handicap, după renovare. Pentru această categorie socială, locurile în centre sunt insuficiente, în acest moment.

 

Luna trecută, Consiliul Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială au anunţat finalizarea lucrărilor de înfiinţare a unui centru de terapie ocupaţională pentru tinerii cu handicap, în Drăgăneşti. Investiţia a fost realizată cu sprijin financiar de la Uniunea Europeană.

 

 

OltTV Live »
Sondaj de opinie
Care este cel mai frumos parc din judetul Olt?
Parcul "Pitesti", Slatina
Parcul "Poroineanu", Caracal
Parcul "Eugen Ionescu", Slatina
Parcul "Esplanada", Slatina
Ultimele ştiri video »
Foto video
25 noiembrie 2014
12 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
14 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
16 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
10 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
13 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
15 afişări
 
Foto video
25 noiembrie 2014
9 afişări
 
OltTV Magazin »
Mergem la Cinema »
  curs valutar oferit de: curs valutar